ROLL-UP.HU - Roll-up

A Roll-up


Roll-up reklámeszközt helyben nyomtatunk, nagy formátumú nyomdagépeinkkel. Emellett, cégünk számos nyomdaipari terméket tervez és gyárt.

 Ez a mozgatható installációs eszköz, gyakori dekorációs illetve információs felület kiállítások standjához, termék bemutatókhoz, prezentációkhoz, üzletek vagy áruházak kirakataiba, várótermekbe.

A praktikus, korróziómentes alumínium állvány, bárhol könnyen és gyorsan összeállítható. Szakértelmet, nem igényel.  A választható hordozóra nyomtatott grafika biztonságosan, hengerre feltekercselve egy házban áll és a nyomat széléhez illesztett profil segítségével kihúzható, majd a függőleges tartóállványra akasztható. A feszességét egy rugó biztosítja.

Szállítási szempontból rendkívül előnyös, hiszen az összecsukható szerkezet egy hordtáskában elfér, amit akár vállra is lehet akasztani. A nyomat, akár többször is cserélhető a felhasználó által, és a szerkezet külön is megvásárolható.

Grafikai elképzeléseit megvalósítjuk, de megfelelő formátumú és minőségű hozott digitális anyagot is feldolgozunk.

A roll-up műfajához igen közel áll a megállító tábla, melyről itt bővebben tájékozódhat.

Méret:

A négy legelterjedtebb méretben gyártunk roll-upot:
  • 85x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 150x200 cm

Alapanyagok:

Molinó
440 grammos nem fényzáró, PVC molinó anyag, kültérre és beltérre egyaránt alkalmas.

Blockout fényzáró banner
Kültéri helyszínekre javasolt, fényzáró. Sima felületű, éles nyomatot biztosít.Amennyiben további információra illetve termék mintára lenne szüksége, látogasson el székhelyünkre.

Kérjen visszahívást!

Kérjük, minden mezőt töltsön ki! Adatait nem mentjük el, harmadik félnek nem adjuk át és nem használjuk marketing célokra.