ROLL-UP.HU - Roll-up

Meghosszabbított Roll-up akcióMeghosszabbított akciónk keretein belül most korlátozott ideig jelentősen kedvező áron rendelhet cégünknél roll-upot. A 85x200 cm-es standard roll-uphoz, (nyomtatással és a szerkezet hordozására alkalmas, praktikus szövettáskával együtt) mindössze 14.500 Forint + ÁFA áron juthat hozzá. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

A roll-up számos előnnyel használható az eladáshelyi reklámozás és a rendezvényszervezés területén. Költséghatékony, hordozható prezentációs eszköz, mely bárhol könnyedén felállítható. A nyomat egy korróziómentes alumínium házban feltekercselve áll, melyet egy, a hordozó széléhez illesztett profil segítségével lehet kihúzni és a tartórúddal kifeszíteni. Kültérre beltérre egyaránt kihelyezhető.

Alapanyag:

Roll-up film. Elsősorban roll-up szerkezetekbe kifejlesztett szürke hátú, fényblokkoló, polipropilén alapú film, mely egy oldalon nyomtatható.

Kérjen visszahívást!

Kérjük, minden mezőt töltsön ki! Adatait nem mentjük el, harmadik félnek nem adjuk át és nem használjuk marketing célokra.